Vlăduța Lupău a postat primul mesaj după ce a devenit mămică.

Vlăduța Lupău a adus pe lume primul copil în urmă cu doar câteva ore. Artista se declară cea mai fericită femeie și este tare mândră că a devenit mamă. Pentru a marca acest moment important din viața ei a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare, o „scrisoare” către fiul ei, așa cum a procedat și când a anunțat că este însărcinată.

Astăzi, 16 august 2022, Vlăduța Lupău și partenerul său, Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. La scurt timp după ce micuțul a venit pe lume, soțul artistei a postat prima imagine cu cel mic, ținându-l în brațe. Emoțiile sunt la cote maxime pentru cei doi tineri părinți și nu ezită să-și împartă bucuria imensă cu toți admiratorii lor din mediul online.

Vlăduța Lupău, primul mesaj postat după ce a născut

Chiar dacă a născut de doar de câteva ore, Vlăduța Lupău nu a mai avut răbdare și a postat pe Instagram un mesaj emoționant despre fiul său și despre cum va încerca să-l formeze ca om. Micuțul a primit un nume foarte special, Iair, care vine din ebraică și înseamnă „lumina mea”.

Artista se va strădui să-i ofere fiului său o educație aleasă și să-i insufle, încă de mic, dragostea față de Dumnezeu. Micuțul Iair a primit nota 10 la naștere și a venit pe lume la ora 01:39, având o greutate de 3 200 de grame.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. Să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întotdeauna si pentru totdeauna!”

„Voi fi lângă tine întotdeauna si pentru totdeauna!”

„Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău, prima reacție la câteva ore după ce a născut. Prima imagine alături de fiul ei: „Minunea mea”Vlăduța Lupău, prima reacție la câteva ore după ce a născut. Prima imagine alături de fiul ei: „Minunea mea”Vlăduța Lupău, prima reacție la câteva ore după ce a născut. Prima imagine alături de fiul ei: „Minunea mea”

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.