Vedeta a adunat o sumă frumușică și vrea să o investească în viitorul micuțului

Celebra cântăreață de muzică populară este o mămică împlinită și fericită. Acest lucru se poate observa prin postările pe care le face în mediul online dar și prin declarațiile pe care le oferă în aparițiile televizate. După botezul grandios al fiului său, artista a dezvăluit în ce plănuiește să investească banii. Se pare că achiziția nu este deloc de neglijat.

(CITEȘTE ȘI: Cine a cântat la botezul lui Iair. Vlăduța Lupau și Adrian Rus au organizat o petrecere pe lux și opulență)

Achiziție importantă pentru Iair

Vlăduța Lupău are planuri mărețe cu micuțul ei, pentru care a organizat o petrecere de botez de zile mari. La eveniment au fost invitate nu mai puțin de 700 de persoane, printre care și vedete. Unele dintre celebrități au animat petrecerea prin programe muzicale, după cum era de așteptat.

După eveniment, artista a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care a mărturisit ce va face cu banii adunați la botezul lui Iair. Cântăreața de muzică populară a susținut că, în urma sfaturilor primite de la mai multe persoane, Vlăduța și soțul ei au hotărât să achiziționeze un apartament în Dubai, de care Iair să se bucure când va crește mare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău nu pierde timpul! Artista s-a gândit deja în ce va investi banii strânși de la botezul fiului său, Iair
Știridinsurse

Artista a organizat un botez incredibil pentru fiul ei. Iair a fost creștinat în urmă cu aproape o săptămână, iar petrecerea a fost de-a dreptul impresionantă. Desfășurată într-un local pretențios din Cluj-Napoca. La eveniment și-au făcut apariția mai multe vedete. De altfel, atmosfera a fost întreținută de unii dintre cei mai celebri cântăreți din lumea muzicii a țării noastre, printre care se numără Andra și Holograf.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii