„M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic.”

Vlăduța Lupău este acum o femeie împlinită și fericită. Nu îi lipsește nimic, are o familie frumoasă și este sănătoasă. Însă, în urmă cu ceva ani a avut de trecut mare prag în viața ei. Artista a fost la doar un pas de moarte. A fost implicată într-un accident rutier, iar timp de aproape două zile a fost în comă. Cum s-a întâmplat totul?

Vlăduța Lupău a rememorat una dintre cele mai negre amintiri din viața sa. Vedeta a dezvăluit că în urmă cu mulți ani viața i-a fost pusă în pericol. Totul s-a întâmplat într-o dimineață când împreună cu fratele său merge pe jos spre școală. Un șofer a adormit la volan și a intrat în ei. Impactul a fost destul de violet, iar Vlăduța Lupău a avut cel mai mult de suferit.

Dacă fratele ei a reușit să scape doar cu câteva zgârieturi, în cazul artiste lucrurile nu au fost la fel de roz. Aceasta a stat aproape două zile în comă și s-a ales cu lovituri serioase la cap și în zona bazinului.

„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos. Părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni.

Vlăduța Lupău, la un pas de moarte! Cea mai neagră amintire a artistei. „Am stat o zi și jumătate în comă…”
Social media

Ce s-a întâmplat cu șoferul

După ce Vlăduța Lupău s-a recuperat, părinții acesteia au vrut să îi facă dreptate. Așa că au dat în judecată șoferul ce le-a accidentat copiii. Se pare că șoferul avea diabet, nu își făcuse insulina și din cauza faptului că a condus mult ar fi adormit la volan. Înainte ca procesul să ajungă la final, Vlăduța Lupău a aflat că bărbatul a murit. Acesta a fost implicat într-un alt accident de mașină, care i-a fost fatal.

„Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat.”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.