Vlăduța Lupău este acum o femeie împlinită și fericită. Nu îi lipsește nimic, are o familie frumoasă și este sănătoasă. Însă, în urmă cu ceva ani a avut de trecut mare prag în viața ei. Artista a fost la doar un pas de moarte. A fost implicată într-un accident rutier, iar timp de aproape două zile a fost în comă. Cum s-a întâmplat totul?

Vlăduța Lupău a rememorat una dintre cele mai negre amintiri din viața sa. Vedeta a dezvăluit că în urmă cu mulți ani viața i-a fost pusă în pericol. Totul s-a întâmplat într-o dimineață când împreună cu fratele său merge pe jos spre școală. Un șofer a adormit la volan și a intrat în ei. Impactul a fost destul de violet, iar Vlăduța Lupău a avut cel mai mult de suferit.

Dacă fratele ei a reușit să scape doar cu câteva zgârieturi, în cazul artiste lucrurile nu au fost la fel de roz. Aceasta a stat aproape două zile în comă și s-a ales cu lovituri serioase la cap și în zona bazinului.

„Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos. Părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni.

Vlăduța Lupău, la un pas de moarte! Cea mai neagră amintire a artistei. „Am stat o zi și jumătate în comă…” Social media

Ce s-a întâmplat cu șoferul

După ce Vlăduța Lupău s-a recuperat, părinții acesteia au vrut să îi facă dreptate. Așa că au dat în judecată șoferul ce le-a accidentat copiii. Se pare că șoferul avea diabet, nu își făcuse insulina și din cauza faptului că a condus mult ar fi adormit la volan. Înainte ca procesul să ajungă la final, Vlăduța Lupău a aflat că bărbatul a murit. Acesta a fost implicat într-un alt accident de mașină, care i-a fost fatal.

„Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat.”, a mai spus Vlăduța Lupău.