Vlăduța Lupău este una dintre artistele care a muncit din greu pentru a se putea bucura de fiecare realizare. Fără să se plângă sau să resimtă oboseala, Vlăduța Lupău a fost mereu dispusă să facă sacrificii pentru cariera sa, iar în prezent, s-a convins că fiecare efort a meritat din plin.

Pentru un artist, nimic nu este mai frumos decât aprecierea din partea fanilor. Vlăduța Lupău este conștientă că merită din plin tot ceea ce i se întâmplă acum și că fanii rezonează cu tot ceea ce face pentru că vine din inimă. Deși are o comunitate de sute de mii de admiratori, Vlăduța, la rândul său, are și ea idolii ei.

În cariera sa de până acum, artista a încercat să se ghideze după ce mai bune valori și să se asigure că va ajunge un nume puternic în industria muzicală. Una dintre persoanele care au inspirat-o foarte mult pe plan profesional și nu numai este Andra. Cele două se cunosc de ceva timp, dar, până acum, nu au avut ocazia de a cânta pe aceeași scenă.

Vlăduța Lupău, vis devenit realitate

Aceasta a fost una dintre cele mai mari dorințe ale Vlăduței și pare că aseară a devenit realitate. Aceasta a urcat pe scenă alături de Andra în cadrul spectacolului „Tradițional 2”. Emoțiile Vlăduței au fost la cote maxime, astfel că, la finalul recitatului nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi de fericire.

Vlăduța Lupău, în lacrimi în fața fanilor. „Te țin minte toată viața”

După ce s-a mai liniștit și a realizat că dorința ei de a cânta alături de Andra a prins contur, artista a scris câteva gânduri frumoase care să-i amintească mereu de această experiență.

„Nu pot să scriu sau să spun ce înseamnă această zi pentru mine! 22 Septembrie, te țin minte toată viața! Ești ziua în care s-a împlinit unul din visurile mele mari… mulțumesc, Doamne, că mi-ai ascultat gândul si rugăciunea și că m-ai adus alături de idolul meu pe scenă! Visez…mulțumesc Andra.”

Vlăduța Lupău, în lacrimi în fața fanilor. „Te țin minte toată viața”