Vlăduța Lupău se poate numi o femeie, artistă și mamă împlinită. Cântăreața are o familie frumoasă și o carieră de succes. Cu siguranță însă mulți ar crede că este imposibil să le împaci pe amândouă. Ei bine, Vlăduța a găsit o cale ideală în acest sens.

Vlăduța Lupău, la datorie alături de fiul ei

Cântăreața a fost recent plecată în America, acolo unde a petrecut câteva zile. Deși a onorat cu succes turneul respectiv, gândul artistei a fost mereu acasă la fiul și soțul ei. Proaspăt întoarsă în România, artista și-a continuat periplul profesional. Aceasta a fost nevoită să plece din nou de acasă, de data aceasta la București.

Artista nu a mai rezistat să facă acest lucru departe de familia ei. Astfel, fără să stea pe gânduri, vedeta a plecat în Capitală alături de soțul ei, Adi Rus, dar și de bebelușul lor, Iair.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Social media

Vlăduța a publicat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă realizată în avion. În cadrul ei, artista își ține strâns la piept bebelușul. Cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat la această fotografie.

Vlăduța are la București alte proiecte profesionale de urmat. De altfel, chiar dacă a devenit mamă de curând, aceasta a continuat să muncească în continuare pentru cariera ei muzicală.

Are ajutoare de nădejde

Cu siguranță viața de mămică este extrem de frumoasă, dar vine la pachet și cu nenumărate provocări. Vlăduța are ajutoare de nădejde în acest drum plin de momente noi pentru ea. Soțul ei, Adi Rus se descurcă de minune în postura de tătic. Acesta are grijă de micuțul lor atunci când vedeta lipsește. De altfel, Vlăduța are un sprijin de nădejde și în soacra ei.

Artista și partenerul ei au bifat în acest an două momente importante din viața de familie. Cei doi au devenit părinți, dar s-au mutat și în casă nouă. Locuința a fost ridicată de la zero după gusturile celor doi soți.