Vlăduța Mărioara Rus, cunoscută pe scenă sub numele de Vlăduța Lupău, este realizatoarea de emisiuni de muzică populară, dar și cântăreață de muzică populară românească.  Interpreta de muzică populară românească, Vlăduța Lupău și-a început cariera la vârsta de 4 ani. Primul său cântec interpretat a fost la emisiunea „Tezaur Folcloric”, în anul 1995. Interpreta a crescut în zona Ardealului, în Șimleu Silvanei.

Artista este căsătorită cu Adrian Rus, de pe data de 12 noiembrie 2019, după ce povestea lor  de dragoste a fost una care a durat cinci ani. Soțul Vlăduței Lupău, Adrian Rus, fost portar la FC Cluj. Recent, tânărul cuplu a fost în vacanță în Seychelles. Artista a întâmpinat o situație nu foarte plăcută, alături de soțul ei.

Ce a pățit telefonul Vlăduței Lupău

În timpul unei filmări pentru conținutul de pe Instagram, telefonul artistei a fost distrus de apa sărată. În timp ce încerca să filmeze o pisică de mare, artista a scufundat telefonul în apă. Din păcate pentru aceasta, la scurt timp după întâmplare, telefonul nu a mai funcționat. Artista a mai transmis un mesaj pentru cei care nu o pot contacta pe propriul telefon. Astfel, Vlăduța a spus că poate fi contactată prin intermediul soțului: „Mă găsiți la Adi Rus” a spus Vlăduța, pe contul ei de Insta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Cine este Adi Rus?

Soțul Vlăduței Lupău, Adi Rus, are 27 de ani și este fost portar la U Cluj și CFR Cluj. A decis să se lase de fotbal, în urmă cu mai bine de 1 an

„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului.

Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr.”, a declarat Adi Rus pentru ProSport, la momentul respectiv.