Un nou documentar produs de Netflix va fi despre viața și cariera fotbalistului brazilian Neymar. Vlăduța Lupău este o fană înfocată, iar vestea a adus multă fericire pentru artistă. 

În toamna anului trecut, Vlăduța Lupău a avut parte de întâlnirea vieții ei. Aflată la meciul de fotbal, în spatele ei era așezat fotbalistul. Neymar nu a jucat atunci, din cauza unei accidentări. Deși nu i-a venit să creadă, a fost adevărat. A mers și s-a fotografiat cu jucătorul PSG, iar apoi artista a împărtășit cu fanii ei momentul întâlnirii cu Neymar.

Veste bună pentru Vlăduța Lupău. Netflix a scos un documentar despre Neymar

Netflix va prezenta în trei părți viața personală și carierea fotbalistică a jucătorului de la PSG. În vârstă de 29 de ani, Neymar își va spune povestea, iar fanii sunt cu sufletul la gură. Cu siguranță, pentru Vlăduța Lupău va fi un adevărat moment emoționant.

Solista nu va uita niciodată întâlnirea cu celebrul fotbalist. Din cauza unui accident la aductori, starul brazilian nu a jucat în meciul pentru etapa a treia de la UEFA Champions League. Vedeta se afla în apropierea acestuia și a mers să vorbească cu el. A profitat de acest lucru și s-a fotografiat cu jucătorul PSG.

„Am primit mii de mesaje și comentarii în care v-ați bucurat pentru mine. Ceea ce mi s-a întâmplat mie ieri e vis devenit realitate. Mi se pare că este o șansă de unu la un milion să te apropii de o vedetă. Toți prieteni mei apropiați s-au bucurat pentru mine, știau cât de mult îmi doresc această întâlnire. Vă zic sincer, am încercat prin mulți oameni să ajung și nu s-a putut, deși am avut promisiuni. Norocul nu-l poți lua la om.

social media

Lucrurile frumoase se obțin greu, chiar foarte greu. Mi-am cumpărat bilete la meci foarte greu, nu puteam să le plătesc pentru că biletele la PSG se cumpăra doar cu card de Franța. Pe urmă, biletul a fost o altă coincidență. L-am cumpărat chiar pe rândul 0, chiar lângă teren, ca să pot vedea de aproape jucătorii. Iar coincidență este că Neymar are loja lui oficială fix în spatele meu. Putea să fie 10 metri în stânga sau în dreapta, dar a fost fix pe același rând, doar că în spatele meu. Și el n-a jucat. Vreau doar să vă zic că a fost un vis devenit realitate.”, a spus Vlăduța Lupău, pe contul ei de Instagram.