Vlăduța Lupău nu are nevoie de prea multe introduceri. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Fiecare piesă pe care o lansează ajunge pe primele locuri în Trending. În plus, acestea adună mii de vizualizări în mediul online. Ce și-ar putea dori mai mult?

Vlăduța Lupău a vorbit sincer despre relația ei

Vlăduța Lupău trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Rus, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, dar se iubesc la fel ca în prima zi. Fericirea li se citește pe chipuri în fiecare imagine de pe rețelele sociale. Ea a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală.

Recent, ea și-a deschis inima în fața fanilor și le-a povestit în timpul unei emisiuni despre relația ei. În plus, ea le-a mărturisit acestora și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta nu a bănuit nimic și a fost uimită de gestul lui.

 

Chiar dacă fanii au impresia că știu totul despre ea, Vlăduța Lupău reușește să îi ia prind surprindere de fiecare dată. Sunt multe lucruri despre relația lor despre care nu a vorbit niciodată până acum. Îndrăgostiții s-au cunoscut în cadrul unui eveniment organizat de unul dintre profesorii Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre relația cu Adi Rus. Vedeta a povestit despre cum a fost cerută în căsătorie: „M-a oprit Poliția”
Intagram

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară. Un profesor avea un eveniment la un lac și era și el (n.r. Adi Rus) acolo. Așa ne-am cunoscut”, a spus Vlăduța Lupău.

În momentul în care a fost cerută în căsătorie, ea a avut foarte, foarte mari emoții. A fost luată prin surprindere de Adi Rus. Se pare că iubitul ei a oprit-o pe vedetă cu mașina de poliție. Asta da cerere în căsătorie!

„M-am dus spre casă și m-a oprit Poliția. Mi-au cerut trusa de prim-ajutor și au văzut și o zgârietură. M-au întrebat ce e cu aia pe mașină și când m-am întors l-am văzut pe Adi Rus cum coboară din mașină și m-a cerut. Avea un buchet de flori și inel”, a mai spus ea.