În mare vogă, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit despre muzică și despre dragostea ei pentru costumele populare.

În mare vogă, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit recent despre muzică și despre dragostea ei pentru costumele populare. ”Muzica în general mie mi se pare cel mai frumos lucru care îl poate avea lumea asta. De ce ?! Pentru că nu este om pe pământ care să nu asculte muzică. Dacă e singur, dacă e la vreun eveniment, dacă vrea să își aducă aminte , sau dacă vrea să uite… mereu muzica este de față. Așadar muzica înseamnă viață. Iar muzica populară pentru mine este viața mea. Nu cred că m-aș putea vedea fără ca să o cânt!”, a declarat Vlăduța pentru jurnaldesatumare.ro.

”Costumul popular este haina cea mai de preț a românilor. Câtă artă are un costum și câtă poveste cuprinde, este ceva fantastic. Aici vorbesc de costumele vechi… eu cu ele mă mândresc! Mai ales că le am o parte de la bunica mea. Când le îmbrac, uneori stau și mă gândesc “Oare bunica unde o fi mers cu ele? Cred că era cea mai frumoasă” …”, a completat artista pentru sursa citată.