Vlăduța Lupău este una dintre artistele momentului care strălucește cu fiecare apariție. Vedeta lansează hit după hit, iar piesele ei ajung întotdeauna pe locul fruntaș în trending pe Youtube. Și dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate în viața ei, și latura amoroasă este desprinsă dintr-un basm în viața Vlăduței. Cântăreața este extrem de răsfățată de partenerul ei de viață.

Cum a fost surprinsă artista

Vlăduța Lupău și fostul portar de la CFR Cluj s-au căsătorit în urmă cu doi ani, după o relație de lungă durată. Chiar dacă nu mai sunt la început în povestea lor de amor, Adi Rus și Vlăduța se afișează încă extrem de îndrăgostiți, mai ales pe rețelele de socializare unde au sute de mii de fani. Pentru a celebra cei doi ani frumoși de căsnicie, partenerul cântăreței i-a pregătit acesteia o surpriză de zile mari.

Vlăduța a primit în cadou un bolid de lux, fiind customizat cu culoarea ei preferată, roșu. Mașina, un G Classe are o valoare semnificativă, însă fostul portar al CFR pare că nu s-a uitat deloc la bani atunci când a vrut să își răsfețe soția cum se cuvine.

Momentul dezvăluirii surprizei uriașe a fost filmat și postat ulterior pe rețelele de socializare. Vlăduța s-a arătat extrem de surprinsă și emoționată de gestul partenerului ei de viață.

Se vor muta în casă nouă

Dacă artista muncește enorm de mult pentru a face față evenimentelor la care este invitată să cânte, soțul ei este la fel de ocupat cu șantierul noii locuințe în care cei doi se vor muta în curând. Imobilul este construit într-un stil modern și lucrările la acestea avansează extrem de rapid. Vlăduța a mărturisit într-un interviu recent că locuința pe care o construiește alături de soțul ei este o dorință mai veche.Cei doi soți îndrăgostiți nu ai devenit încă părinți, iar cântăreața a dorit mereu să fie rezervată legat de acest subiect intim.