Vlăduța Lupău are din nou probleme de sănătate. Artista a reușit să își sperie fanii din mediul virtual după ce a publicat de rețelele de socializare o imagine îngrijorătoare.

Artista nu s-a simțit bine și a fost nevoită să ceară ajutorul specialiștilor. Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și, pentru că îi place să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face. Așa că, fără să se gândească prea mult, ea a publicat o imagine în care apare cu perfuzia în mână.

Vlăduța Lupău are din nou probleme de sănătate. De ce a ajuns în perfuzii

Aceasta nu este prima dată când Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. Tocmai din acest motiv, ea s-a văzut nevoită să amâne un concert pe care trebuia să îl susțină la restaurantul lui Gigi Gheorghiu.

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat interpreta de muzică populară pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, atunci.

Duminică, Vlăduța Lupău a postat o altă imagine pe Instagram. Aceasta a apărut cu o perfuzie în mâna stângă. În dreptul imaginii, aceasta a scris: ”Dumunică frumoasă”.

Vlăduța Lupău are din nou probleme de sănătate. Artista și-a șocat fanii cu ultima imagine pe care a publicat-o, pe Facebook
Instagram

Artista cântă de la o vârstă fragedă

Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 28 de ani, videoclipurile ei sunt virale. Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția la evenimente îmbrăcată în port tradițional, cu opinci.

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?!

Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut’ la o uşă unde scria „Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău’.

Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist‘, declara artista.