Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi s-au casatorit civil in urma cu un an, iar anul acesta urmau sa faca si cununia religioasa. Aceasta era programata pentru luna aprilie insa din cauza restrictiilor nu a mai putut avea loc. Cu toate acestea, cei doi se iubesc din ce in ce mai mult. Amanarea cununiei religioase nu a schimbat nimic in casnicia lor, iar cuplul se gandeste acum la primul bebelus.

Văduța Lupău și sotul ei par sa fi descoperit secretul unei relatii perfecte. Chiar daca ambii sunt implicati in anumite proiecte profesionale, reusesc sa gaseasca timp unul pentru celalalt. Cei doi nu stau despartiti în niciun moment atunci cand au timp liber. Potrivit Vlăduței, acest lucru este unul normal pentru un cuplu aflat la inceput de drum. Mai mult, aceasta apropiere pare sa fie cheia succesului in relatia lor.

Si pentru ca isi iubeste enorm sotul, Vlăduța Lupău vrea sa devina cat mai repede mamica. Bruneta e gata sa puna muzica in cui pentru o perioada si sa se dedice cresterii unui bebelus. Si sotul ei isi doreste extrem de mult un mostenitor, astfel tanara a fost pus in fata unei situatii delicate. Desi s-a temut ca nu va putea face fata programului ei incarcat, Vlăduța a hotarat sa puna familia pe primul loc. Chiar daca va fi nevoita sa renunte la concerte si aparitii tv!

Vlăduța Lupău, declarații despre copil

”Ne dorim amândoi copii. Inițial, în prima parte a relației, el își dorea foarte mult un copil, eu eram speriată de gândul că nu o să fac față și cu un copil și cu patru concerte pe săptămână, plus emisiunea pe care o am în orașul eu. Dar, la un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie. Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a declarat Vlăduța Lupău într-o emisiune tv.