Vlăduța Lupău este îndrăgostită până peste cap de parternerul său de viață, Adi Rus, iar imaginile pe care le posteză pe rețelele sociale și vorbele frumoase pe care le are mereu la adresa luo, vorbesc de la sine. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu bărbatul vieții ei și se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună. Chiar zilele trecute au mers împreună în vacanța mult dorită, iar fotografiile de pe conturile lor de Instagram sunt de-a dreptul spectaculoase.

Vlăduța Lupău, momentul adevărului în fața fanilor săi

Frumoasa cântăreață de muzică populară nu are o relația specială doar cu Adi Rus, ci și cu familia acesteia. Vedeta a fost întrebată în repetate rânduri cum se înțelege cu părinții partenerului ei de viață, iar recent a decis să le ofere acestora răspunsul la mult așteptata întrebare. În plus, Vlăduța Lupău a postat în mediul online și câteva imagini de colecție cu soacra ei, imagini la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Artista a dat astfel de înțeles că se înțelege cum nu se poate mai bine cu femeia care i-a dat naștere actualui său partener de viață, pe care îl iubește din tot sufletul ei și pentru care ar face orice. Ea nu s-a putut abține să nu posteze o imagine în care ea și mama lui Adi Rus erau îmbrățișate, dovedind astfel cele afirmate, că familia acestuia este ca a doua ei familie. Mai rar o astfel de legătură puternică între noră și soacră, dar cântăreața știe bine cum să intre sub pielea oamenilor și a reușit să demonstreze acest lucru de mai multe ori.

„La mulți ani, mama iubirii mele!”, a scris Vlăduța Lupău la InstaStory, în dreptul imaginii respective.

Vlăduța Lupău, adevărul despre relația cu soacra sa! Cum se înțeleg, de fapt, cele două femei

„În poza asta sunt cele 2 mame ale mele!”, a mai scris Vlăduța Lupău pe Instagram.