Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere din România. De când a devenit cunoscută, artista are un real succes în cariera muzicală, iar oamenii sunt onorați s-o aibă prezentă la evenimentele lor. Vlăduța are 31 de ani, iar vârsta la care a interpretat prima piesă a fost la 4 ani, când tânăra și-a descoperit talentul.

Recent, artista a fost victima unei glume șocante pe TikTok. Se pare că internauții au declarat-o moartă pe celebra interpretă, reușind astfel să facă o glumă de prost gust.

Vlăduța, reacție dură la adresa celor ce au făcut glume pe seama ei

Vlăduța Lupău a fost cutremurată să afle că mai mulți tineri de pe TikTok au complotat împotriva ei. Aceștia au recurs la cel mai tragic lucru, acela de a o declara moartă pe artistă. În urma celor întâmplate, faimoasa cântăreață a fost foarte revoltată. Ea a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, celor ce s-au ocupat de gluma proastă.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate. Acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”  , a spus Vlăduța în mediul online.

 Vlăduța Lupău a fost victima unei glume incredibile pe TikTok. Cântăreața a fost declarată moartă
social media

Ce crede Vlăduța despre efectul TikTok-ului în viața copiilor

Dezamăgită și șocată de cele întâmplate, artista a intervenit imediat pe conturile sale de socializare. Acolo, aceasta a lămurit situația, spunând că a fost doar o glumă proastă făcută de tinerii ce stau nesupravegheați pe TikTok. De asemenea, Vlăduța a spus că rețeaua de socializare cu pricina nu face altceva decât să educe în mod negativ copiii. Aceasta spune că pe TikTok se promovează ura, iar subiectele care circulă pe renumita rețea nu sunt benefice pentru oameni.

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!” a mai adăugat artista pe rețelele de socializare.