Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta a hotărât că are nevoie de o vacanță pentru a se putea deconecta de la stres și a ales să plece de data asta în Seychelles. Însă, vedeta a reușit în sejurul său să supere o fană. 

Imaginile Vlăduței Lupău au deranjat o fană

Instagram

Vlăduța Lupău a postat alături de soțul ei o serie de imagini și videoclipuri din vacanță pe rețelele de socializare. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și au venit imediat cu aprecieri și comentarii frumoase la adresa cântăreței. Însă, au existat și persoane care nu au fost de acord cu una dintre deciziile artistei și anume aceea de a asculta colinde în Seychelles.

După ce Vlăduța Lupău a postat o imagine în care apare în Seychelles, la malul mării, ascultând colinde de Crăciun, o urmăritoare i-a scris acest mesaj: ”Batjocură curată, dacă ție imaginea asta îți transmite sărbătorile creștine în suflet și sfântul post, atunci lumea s-a stricat de cap de-a dreptul. Nu degeaba s-a râs de tine la iUmor cu a ta colindă în luna iulie. Ținându-te de proastă neștiind că nu se va difuza de Crăciun”.

Cum a reacționat Vlăduța Lupău la comentariul negativ?

Vlăduța Lupău i-a răspuns persoanei care i-a dat mesajul respectiv: ”Cât de frustrată ești! Hai, te pup”. După care,  artista a continuat să se apere și a postat un mesaj pe Instastory: ”Fain! Răutatea din unii! Iubesc colindele și mi se pare oportun să le ascult oriunde în lumea asta, în sfântul post. Răutatea acestei doamne nu are ce căuta în sfântul post… Nu faptul că eu ascult colinde într-un alt loc decât în zăpadă sau la un șemineu”.

Care este tariful Vlăduței Lupău pentru un eveniment de câteva ore?

Pentru un eveniment de câteva ore, Vlăduța Lupău percepe un tarif între 2000 și 5000 de euro. Dacă cântăreața are un program artistic ce durează toată noaptea, suma poate ajunge până la aproximativ 10.000 de euro. Anul acesta, Vlăduța Lupău a susținut mai multe concerte pe litoral, la spectacole organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.