Vlăduța Lupău este una dintre artistele aflate „pe val” la ora actuală. Vedeta lansează melodii de petrecere pe bandă rulantă și are un succes nebun în rândul fanilor. La scurt timp după ce ajung pe Youtube, piesele cântăreței înregistrează de fiecare  dată vizualizări record. În urmă cu puțin timp, Vlăduța a scos un nou colaj cu care a reușit „să rupă gura târgului”.

Artista bate record după record

Vlăduța Lupău s-a lansat în muzică încă din copilărie, alegând atunci muzica populară. În timp deși nu a renunțat la acest stil, vedeta s-a adaptat cerințelor și vremurilor actuale și a început să cânte și un alt stil muzical, precum      cel de petrecere. Vedeta a lansat colaje și melodii care au adus-o în topul celor mai ascultate și apreciate cântărețe de la noi. În urmă cu doar câteva ore, Vlăduța a dat din nou lovitura cu un videoclip și un colaj care a atras în scurt timp sute de mii de vizualizări. Artista s-a obișnuit deja cu aceste aprecieri din partea fanilor ei, mai ales că până in prezent a ajuns cu aproape toate proiectele muzicale numărul 1 pe Youtube.

În videoclipul nou, Vlăduța are o intrare spectaculoasă, coborând din elicopter și fiind așteptată de o orchestră alături de care încinge apoi atmosfera cu piese celebre de petrecere readuse la lumină.

În scandal cu o altă cântăreață de muzică de petrecere

Vlăduța Lupău a stat departe de situațiile tensionate din showbiz și s-a axat mereu pe activitatea muzicală. Anul trecut numele ei a fost asociat cu un scandal în care era implicată și o altă cântăreață de muzică de petrecere. Cele două au fost în trecut bune prietene, iar artista chiar i-a botezat Georgianei Lobonț cei doi copii. Aceasta din urmă a fost cea care a făcut publică cearta dintre ea și nașa ei. Din conversațiile făcute publice la vremea respectivă totul ar fi pornit de la activitatea muzicală. Mai exact, Vlăduța și-ar fi manifestat nemulțumirea după ce fina ei a cântat aceeași piesă intr-un colaj lansat pe Youtube.