Vlăduța Lupău a ales nașii de botez pentru micuțul Iair

În urmă cu doar trei zile, Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este în culme fericirii. Acum, vedeta se pregătește de botez și deja a ales părinții spirituali pentru micuțul Iair. Băiețelul va avea trei perechi de nași.

Vlăduța Lupău și bebelușul său numai ce au ajuns acasă. Micuțul Iair a făcut cunoștință cu toată familia. Deși numai ce a născut, Vlăduța Lupău nu are de gând să stea prea mult pe tușă. Artista intenționează să se întoarcă pe scenă în următoarele săptămâni și se pregătește și de botez.

Micuțul Iair va avea trei perechi de nași, iar printre aceștia se numără Olguța Berbec și soțul ei Remus Novac. Cei doi au fost și nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai lui Adi Rus și se pregătesc să intre, din nou, în această ipostază.

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța. Dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei. Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd. Să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat Olguța Berbec, potrivit fanatik.ro.

Vlăduța Lupău a ales părinții spirituali pentru băiețelul ei! Micuțul Iair va avea trei perechi de nași
Social media

Vlăduța Lupău, scrisoare către fiul său

Vlăduța Lupău este în culme fericirii de când a născut. Vedeta și-a strâns băiețelul în brațe și a avut un mesaj pentru el. Aceasta i-a scris o scrisoare, pe care el o va citi mai târziu, în care i-a urat toate cele bune și l-a îndemnat să trăiască o viață curată cu frică de Dumnezeu.

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine. Știi că ți-am zis că te voi învăța să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul. Ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate. Iar dacă nu, să nu te aștepți să vină binele.

O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli. Însă întotdeauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău. Sau să se supere că ai greșit. Ci întotdeauna să te gândești că Dumnezeu te vede. De El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele. Însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, LUPTĂ și nu renunța niciodată. Iar eu voi fi lângă tine întotdeauna si pentru totdeauna! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ.”, este o parte din mesajul Vlăduței Lupău.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.