Absență neașteptată la meciul de hochei din cadrul Festivalului Național de la Soci, unde Vladimir Putin era așteptat. Liderul Rusiei a lipsit de la partida la care participă de obicei oficialii de top, oligarhii, liderii de securitate și celebrități. În schimb, acesta a transmis un video, însă fața sa a atras atenția tuturor.

Vladimir Putin a fost așteptat să joace în meciul de hochei de la Soci, dar nu și-a făcut apariția la eveniment. Liderul de la Kremlin a transmis un mesaj video, scrie thesun.co.uk.

Pete negre pe față acoperite de machiaj. Ce s-a întâmplat cu Vladimir Putin?

Potrivit sursei citate, în filmulețul transmis de Vladimir Putin s-a putut observa cu ochiul liber că ar avea pete negre pe față, acoperite de machiaj, lucru care denotă faptul că președintele rus, Vladimir Putin ar avea probleme mari de sănătate. Liderul ar fi oferit explicația pentru absența sa de la meci.

„De obicei, această dată era salvată în calendarul său. Cu siguranță, ceva nu este în regulă, iar din acest motiv nu a participat”, spune o sursă din Rusia pentru The Sun.

Sursa: Social Media

Vladimir Putin era nelipsit de la meciul de hochei. În 2019 a marcat opt goluri. Cu atât mai mult, în mai 2021, liderul de la Kremlin susținea că hocheiul îi oferă o calitate superioară vieții.

„Te ajută să îți prelungești viața, să ai o calitate a vieții superioară”, spunea Vladimir Putin.

Care este starea de sănătate a liderului de la Kremlin?

De curând au tot circulat mia multe informații cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Media rusă General SVR a publicat recent declarațiile unui fost soldat rus de rang înalt cu privire la starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

„Medicii spun că este nevoie de operație, însă momentan nu a fost stabilită data. Va fi supus unei intervenții chirurgicale și o perioadă va fi incapabil să își desfășoare activitățile firești.

Știm foarte bine că are cancer și boala Parkinson, așa cum am spus de multe ori. Maladiile progresează”, a spus fostul soldat de rang înalt.

Conform investigațiilor recente ale unor jurnaliști ruși, Vladimir Putin ar fi în permanență înconjurat de medici.