Analistul militar Radu Tudor a vorbit despre intențiile lui Vladimir Putin în privința țării noastre. Veștile nu sunt deloc unele bune. 

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, are pregătită o rachetă hipersonică pentru România, spune analistul militar Radu Tudor. Jurnalistul a vorbit despre războiul de la graniță și a amintit faptul că în anul 2018, Putin ar fi testat rachete hipersonice pentru ținte de pe state membre NATO, inclusiv România.  

Radu Tudor a amintit de analizele lui Pavel Felgenhauer, care a prezis începerea războiului din Ucraina. Potrivit analizelor analistului rus, atât Ucraina, cât și Republica Moldova vor fi teatre de război. De asemenea, Felgenhauer spunea în 2018 că Rusia a creat rachete hipersonice Kinhal, montate pe avioane de luptă MIG 31 special pentru scutul antirachetă din România, de la Deveselu.  

Vladimir Putin este cu ochii pe România

Radu Tudor a precizat că Felgenhauer este un analist militar rus reputat, iar acesta a precizat că rușii au testat deja rachetele hipersonice pentru ținte pe state membre NATO, cum ar fi România. 

Vladimir Putin a pus ochii pe România! Avertisment sumbru: Are pregătită o rachetă hipersonică pentru țara noastră

Rușii sunt speriați de scutul antirachetă de la Deveselu, motiv pentru care au scopul de a-l distruge. Acest sistem nu poate lansa rachete către alt teritoriu, însă are menirea de a apăra țara. Mai clar, scutul lovește în aer o rachetă-agresor care se îndreaptă către teritoriul său. Cu toate acestea, analistul rus a precizat că Vladimir Putin deja se gândește să lovească țintele NATO din România. 

Aproape un an de la războiul dintre Rusia și Ucraina

La sfârșitul lunii februarie a anului trecut, Vladimir Putin a ordonat soldaților ruși să invadeze Ucraina. Mai este o lună și se va face un an de când ucrainenii și rușii se luptă încontinuu, însă niciunul nu cedează. Putin s-a lovit de rezistența poporului ucrainean, ajutat de Occident cu de toate, cum ar fi arme, mâncare, produse sanitare etc. 

Președintele Rusiei va face tot ce este posibil pentru a câștiga acest război, fiindcă dacă îl pierde, clar este sfârșitul lui. De aceea, anul acesta va fi unul deciziv, spun analiștii din toată lumea. Fie Vladimir Putin se va retrage de la putere, fie va încerca să distrugă lumea. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.