Accident pentru liderul de la Kremlin!

Vladimir Putin a căzut pe scări. Zvonurile că Vladimir Putin s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate au apărut încă de la începutul invaziei din Ucraina, iar cele mai recente afirmații ar putea fi rușinoase pentru liderul de la Kremlin.

Președintele rus Vladimir Putin a suferit o căzătură urâtă. Acest lucru ridică semne de întrebare, iar unii sunt de părere că președintele de 70 de ani suferă de probleme grave de sănătate.

Vladimir Putin a căzut pe scări

Sursa: Social media

Potrivit presei locale, Putin a căzut pe spate pe scările reședinței sale de la Kremlin și a fost ajutat de gărzile sale de corp până la o canapea din apropiere. Potrivit informațiilor apărute în presă, președintele rus a căzut și s-a lovit la coapsă

Medicii personali au venit în ajutorul său și au constatat că acesta avea o vânătaie  și ar fi descoperit că are cancer la nivelul tractului gastrointestinal.

Președintele rus a primit ajutor imediat

Incidentul a avut loc în fața gărzilor de corp ale președintelui. Au reacționat rapid și s-au grăbit să-i vină în ajutor lui Putin. Trei agenți de securitate l-au ajutat pe președinte să se așeze pe cea mai apropiată canapea. Mai apoi,  au chemat medicii care sunt de serviciu la reședință.

Echipa medicală a sosit în câteva minute. Cu toate acestea,  nu l-a putut examina imediat pe președinte. Motivul? Acesta suferă în prezent de cancer la nivelul tractului gastro-intestinal, în urma căreia se confruntă deja cu probleme digestive grave.

Se pare că Vladimir Putin poartă pantofi speciali. Acest lucru se întâmplă chiar și acasă, papucii având un înveliș antiderapant, iar scările locuinței sunt considerate sigure.

Cât despre starea de sănătate generală, Putin are probleme digestive grave. Președintele Rusiei urmează o dietă strictă deja de  câteva luni, suferind episoade de tuse, amețeli, tulburări de somn, dureri abdominale și greață constantă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.