Rezultatele sondajelor realizate la ieșirea de la urne prezintă o imagine clară a repartizării mandatelor în sectoarele Bucureștiului. Conform exit-poll-urilor CURS-Avangarde, Vlad Popescu Piedone a câștigat Primăria Sectorului 5 cu 38% din voturi, iar Ciprian Ciucu și-a păstrat fotoliul de primar al Sectorului 6.

În ceea ce privește Sectorul 1, Clotilde Armand conduce cu 2 procente în fața rivalului său, George Tuță. Rezultatele pentru celelalte sectoare nu au fost detaliate în același raport.

Pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB), Alianța Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) a obținut cele mai multe voturi, acumulând 30%. Partidul Social Democrat (PSD) a urmat cu 28%, Partidul Național Liberal (PNL) cu 13% și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cu 10%.

Pe structura voturilor obținute la același scrutin se regăsesc și Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) și REPER cu câte 7% fiecare, urmate de SOS cu 4%. Restul candidaților au cumulat 1% din opțiunile alegătorilor. Aceste date sunt valabile pentru ora 22:00.