Reclamă
Reclamă

Vlad Popescu-Piedone, candidat din partea Partidului Umanist Social Liberal, a câștigat cursa electorală pentru Primăria Sectorului 5, conform declarațiilor tatălui său, Cristian Popescu-Piedone. Acesta a subliniat că fiul său va continua să ofere sprijin și servicii cetățenilor sectorului.

„Important e că Partidul Umanist Social Liberal nu și-a pierdut cetatea de la Sectorul 5. Vlad Popescu-Piedone este primarul Sectorului 5. Mulțumesc cetățenilor Sectorului 5. Așa cum le-am spus că nu am să-i dezamăgesc, Vlad Popescu-Piedone va demonstra mai mult decât mine. Este mai ambițios decât mine. Va avea o echipă puternică. Să facem din Sectorul 5 regretul bucureștenilor că nu au votat un candidat care să fie alături de ei, un candidat care să sufere odată cu ei. Dar ne supunem democrației și mergem mai departe. (…) Astăzi predau ștafeta cu mândrie. Să fiți siguri că Vlad Popescu-Piedone nu vă va dezamăgi”, a spus Cristian Popescu-Piedone.

Conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, fostul edil al Sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, care a candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, a obținut 13% din voturi, clasându-se pe locul al treilea, după Nicușor Dan (45%) și Gabriela Firea (23%).

Reclamă

Primăria Sectorului 5 va avea, așadar, un nou lider în persoana lui Vlad Popescu-Piedone, care preia ștafeta de la tatăl său, promițând continuitate și dezvoltare pentru comunitatea locală.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro