Vlad Piedone are de când să calce pe urmele tatălui său și intenționează să candideze pentru postul de primar ale Sectorului 5. Tânărul a anunțat că va face din „imposibil posibil” și va duce proiecte tatălui său mai departe. Vlad Piedone este hotărât să își depună candidatura și se bazează pe cetățeni că îl vor vota.

Cristian Piedone a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. După aflarea sentinței fostul edil s-a predat la Poliția din Bragadiru și a fost condus către Penitenciarul Rahova, unde își va ispăși pedeapsa. Acum, în locul acestuia la conducerea Sectorului 5 a rămas actualul viceprimar al Primăriei Sectorului 5, Mircea-Horaţiu Nicolaidis. Potrivit legii, acesta poate prelua interimatul timp de maxim 6 luni. După jumătate de an trebuie organizate alegeri pentru funcţia de primar, conform Codului administrativ.

Astfel, atunci când alegerile vor avea loc, Vlad Piedone se va afla cu siguranță printre candidați. Tânărul vrea să ducă „moștenirea” mai departe și intenționează să îi țină locul tatălui său, până când acesta o să fie eliberat.

„Ne-a spus (n.r. – Cristian Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui mai departe”,  a declarat Vlad Piedone, romaniatv.net.

Vlad Piedone, pe urmele tatălui său! Fiul lui Cristian Piedone vrea să preia „moștenirea” și va candida pentru funcția de primar al Sectorului 5
Social media

Vlad Piedone, revoltat de decizia judecătorilor

După ce a aflat că tatăl său a fost condamnat, Vlad Piedone s-a arătat revoltat de decizia judecătorilor, pe care o consideră nedreaptă. Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, acesta și-a exprimat nemulțumirea și s-a arătat dezamăgit de justiție. Tânărul susține că tatăl său este nevinovat și a fost condamnat pe nedrept.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate.”, a scris Vald Piedone.