Ies la iveală detalii șocante din dosarul accidentului din 2 Mai, când 2 tineri au fost spulberați pe șosea de un șofer drogat. Vlad Pascu a fost sunat în noaptea aceea de tatăl lui, după ce a fost oprit de poliție. Se pare că bărbatul i-ar fi inspirat băiatului să ignore legea.

Vlad Pascu, sunat în noaptea accidentului din 2 Mai de tatăl lui

Cazul lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a omorât 2 persoane, este în centru atenției publice. Joi, 14 septembrie, beizadeaua s-a reunit cu părinții lui, Miruna și Mihai Pascu. Mama lui este acuzată că a încercat să șantajeze martorii și să-l scape pe fiul său de acuzații. Tatăl, pe de cealaltă parte, este acuzat de nerespectarea regimului de arme, după ce într-una dintre casele lor a fost găsită muniție.

Între timp, apar noi informații din noaptea neagră, în care beizadeaua a făcut prăpăd pe șosea. Deja este cunoscut faptului că a fost oprit în trafic, după ce mai multe persoane au sunat la 112 și au avertizat că conduce haotic. Ceea ce nu era cunoscut până acum e faptul că înainte, Vlad l-a sunat pe tatăl său.

În mod halucinant, Mihai Pascu nu l-a mustrat pe fiul lui. Ba chiar se pare că i-a inspirat faptul că nu e nicio problemă să încalce legea.

Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit., ar fi spus Mihai Pascu, potrivit unor surse citate de Adevărul.

Și într-adevăr, așa s-a întâmplat. Se vehiculează că Mihai Pascu ar fi sunat la un cunoscut de-al său, ca să-și scape fiul de probleme. Așa se face că Vlad a fost eliberat de agenții de poliție și lăsat liber în noaptea accidentului. 2 ore mai târziu, a intrat în plin într-un grup de 8 persoane. 2 au murit, iar alte 3 au fost rănite.