Vlad Gherman și Oana Moșneagu se iubesc de câteva luni bune și nimic nu pare că le poate strica relația. Cei doi amorezi s-au mutat împreună, iar de curând au bifat și prima lor vacanță în doi, însă acum s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat.

Vlad Gherman, fiind singur acasă, a avut parte de un început de zi neașteptat, împărtășind totul și cu prietenii săi din mediul online, așa cum face de cele mai multe ori. Dar trăgând și un „semnal de alarmă”, pentru a-și atenționa iubita să nu pice în „plasa” încurcăturilor de acest gen.

Vlad Gherman a fost „vizitat” de o mamă cu o fetiță

Actorul susține că nici bine nu s-a trezit că la ușa lui a apărut o mamă cu fetița sa, lucru care ar fi putut părea ciudat dacă Oana Moșneagu era cea care deschidea ușă.

Sursa: Social Media

În urma discuției avută cu cea din fața sa, Gherman lasă de înțeles că nici nu vrea să se gândească ce scandal ar fi putut urma o astfel de scenă, într-un alt context, dacă relația sa de iubire nu se baza pe comunicare și încredere.

Și asta pentru că femeia a bătut hotărât la ușa sa, parcă sigură că acolo trebuia să ajungă, doar că, spune fostul iubit la Cristinei Ciobănașu, ea, de fapt, căuta un cabinet de psihologie.

Astfel, din neatenție, a greșit apartamentul, ceea ce căuta ea fiind alături. Un detaliu mic, care, într-un context mai nefavorabil, ar fi putut să-l cost foarte scump pe cel care ar fi deschis ușa în locul lui.

În schimb, pentru că nici nu se pune problema astfel, situația în care a fost pus l-a amuzat teribil, tocmai de aceea i-a povestit toată pățania imediat și iubitei sale, dar și fanilor din mediul online.

„Fraților, mi s-a întâmplat cea mai amuzantă chestie în dimineața asta. A sunat cineva la ușă, am deschis, știind că Oana aștepta un colet, și în fața mea era o mămică tânără cu o fetiță. Și eram… ok. Și ea a zis:

– Bună!

– Bună!

– Apartamentul 55?

– Da!

– Cabinetul este aici?

– Nu, ce cabinet? A, de psihologie pentru copii? E dincolo.

– A, mulțumesc, scuze, scuze!

Și a plecat. Dar vă dați seama cum ar fi reacționat Oana dacă deschidea ea ușa”, a povestit Vlad Gherman pe pagina personală de Instagram.