Vlad Gherman este în atenția fanilor de câteva săptămâni. Actorul din „Adela” petrece din ce în ce mai mult timp alături de colega sa de platou, Oana Moșneagu. Cei care îi urmăresc pe rețele sociale au ajuns deja la o concluzie: actorii formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Vlad Gherman a suferit foarte mult anul trecut. După o relație de nouă ani cu Cristina Ciobănașu, actorul a fost nevoit să o ia de la capăt din punct de vedere sentimental. Chiar dacă i-a fost mai greu decât lui Criss, Vlad și-a găsit refugiul în actorie. Întrebat de multe ori de către fani cum îi merge pe plan sentimental, actorul nu și-a negat niciodată situația. Totuși, la finalul anului trecut, Vlad Gherman a conștientizat că este timpul să acorde o nouă șansă iubirii.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță în Zanzibar

Tot la finalul anului trecut au apărut și primele zvonuri conform cărora Vlad și Oana sunt împreună. Fanii au ajuns la concluzia asta după ce actorii au început să se afișeze din ce în ce mai mult amândoi. Deși, inițial, au păstrat misterul asupra relației dintre ei, la scurt timp, Oana Moșneagu a făcut primele declarații oficiale.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună; de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a declarat Oana despre relația pe care o are cu Vlad Gherman, conform libertatea.ro.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu pun mai multe paie pe foc. Cei doi actori au plecat, din nou, împreună în vacanță
Instagram

Acum, după ce au petrecut Revelionul împreună la munte, Vlad și Oana au zburat către Zanzibar. Cei doi nu sunt singuri, ci sunt cu un grup destul de mare de prieteni. Chiar și așa, urmăritorii nu au putut să nu observe că Vlad și Oana se filmează și pozează cel mai mult unul lângă altul.