Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit un moment ciudat in urma cu cateva zile. Tanarul actor a povestit totul pe retelele de socializare. Nu, nu va faceti griji! Nu au fost concediati, ci au avut parte cu o vacanta cu peripetii. Cei doi s-au plans pe internet despre intamplarea din varf de munte. Cuplului nu i-a picat prea bine ce s-a intamplat, dar in lipsa de alte optiuni s-a conformat. Ce credeti, au procedat bine?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman joacă impreuna in serialul Sacrificiul. Pentru ca filmarile au fost intrerupte, cei doi profita de timpul liber pe care il au la dispozitie. Astfel, cuplu a plecat in vacanta, alaturi de un grup de prieteni. Dupa ce, initial, s-au bucurat de soare si de mare, cei doi au decis sa ia calea muntelui. Acolo s-a intamplat ceva ce a meritat mentionat pe retelele de socializare. Toate planurile lor au fost date peste cap!

Vacanța la munte nu a decurs asa cum indragostitii ar fi sperat. Totusi, in prima faza, cei doi au avut parte de o super distractie. Au ajuns in varf de munte si si-au delectat privirea cu o priveliste care iti taie rasuflarea. Vlad Gherman si Cristina nu s-au multumit doar sa primeasca peisajul, ci au trecut si la actiune. Alaturi de prietenii lor, cei doi tineri actori au inceput sa se joace cu paletele. Cand distractia era in toi, a avut loc intamplarea care i-a dat peste cap.

Vlad Gherman și Cristina, probleme în vacanță

Nu, nu vă gândiți că au venit oameni care sa ii dea peste cap. Cele care i-au intrerupt pe tineri au fost cateva vacute. Se pare că Vlad Gherman si iubita lui se aflau, de fapt pe teritoriul acestora. Poiana in care se aflau era de fapt pasunea animalelor, care au decis sa izgoneasca intrusii de pe teritoriul lor. Asadar, grupul vesel a fost nevoit sa isi ia talpasita si sa gaseasca alt loc de joaca.

Toată pățania a fost publicată de Vlad pe pagina sa de Instagram, acolo unde a împărtășit totul cu cei ce îi urmăresc activitatea. Fanii s-au amuzat copios după ce au văzut imaginile și au răsuflat liniștiți că preferații lor nu au pățit nimic.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dați afară! Actorul a făcut anunțul: