Vlad Gherman a recunoscut că replica primită din partea mamei lui a fost cea mai sinceră de până acum.

Vlad Gherman are o relație specială cu părinții lui. Actorul a fost mereu apropiat de mama lui și nu este de mirare că le place să petreacă timp împreună. Mama și tatăl lui Vlad i-au fost mereu alături atunci când i-au fost greu, iar pentru asta le este foarte recunoscător.

Vlad Gherman și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea alături de Oana Moșneagu. Cei doi au lucrat mult timp pe același platou de filmare și nu le-a fost deloc greu să își dea seama că pot fi mai mult decât prieteni. Vlad a trecut prin cea mai grea despărțire din viața lui, iar Oana a fost acolo la momentul potrivit.

Cei doi porumbei nu au pierdut deloc timpul. După ce și-au oficializat relația în fața fanilor, au trecut la pasul următor. Vlad și Oana s-au mutat împreună și simt că este cea mai bună decizie pe care o putea lua. Chiar dacă petrec mult timp împreună și pe platoul de filmare, se pare că tot nu este suficient.

Vlad Gherman, făcut praf de către mama lui. Ce replică i-a dat femeia, chiar în timp ce se afla în mașină cu Oana Moșneagu
Instagram

Vlad Gherman a moștenit umorul de la părinți

Actorii se înțeleg foarte bine și cu familiile lor. Cei doi au avut parte de toată susținea părinților atunci când au început acest capitol din viața lor. Mama lui Vlad o percepe pe Oana ca pe fiica ei, iar asta nu poate decât să îl facă pe actor mândru de alegerea lui.

Recent, Oana, Vlad și mama lui au mers toți trei cu mașina. În spirit de glumă, actorul a întrebat-o pe femeia care i-a dar viață de ce nu este la fel de amuzantă ca mama Oanei. Mama lui Vlad nu a stat prea mult pe gânduri. Femeia i-a oferit fiului ei replica la care nu se aștepta.

La fel de glumeață, mama actorului i-a spus să nu își facă griji. În concepția ei, nici el nu este la fel de frumos ca Oana. Filmarea a devenit deja virală și se apropie de 200.000 de vizualizări.

@vladgherman_official Cel mai sincer răspuns pe care mi l-a dat mama vreodată😂 #fyp ♬ original sound – Vlad Gherman

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.