Vlad Gherman traversează, din nou, o perioadă foarte dificilă . Actorul este în doliu, pentru că încă un membru al familiei s-a stins din viață, motiv pentru care are nevoie pentru câteva zile să se deconecteze de la tot ceea ce înseamnă rețelele de socializare.

Vlad Gherman se confruntă cu o situație extrem de dificilă. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a făcut un anunț trist în această dimineață pe Instagram. Mai exact, cea de-a doua bunică a sa a pierdut lupta cu viața după ce s-a infectat cu virusul coronavirus.

Vlad Gherman, în doliu

Vlad Gherman este cu moralul la pământ după ce a aflat că bunica lui nu mai este în viață. Bătrâna s-a stins pe patul de spital.

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Se pare că Vlad Gherman este bulversat de vestea tristă, pentru că evenimentele s-au întâmplat foarte repede. Starea de sănătate a bunicii sale se înrăutățise în ultimele zile, așa că a fost necesar la un moment dat să fie intubată și sedată.

„S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. În mai puțin de o săptămână plămânii ei au încetat sî își mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei. 🙏🏼”, a mai spus el.

social media
social media

Vlad Gherman și-a pierdut o bunică și în 2020

Anul 2020 a fost, de asemenea, unul foarte greu pentru Vlad Gherman. Actorul și-a pierdut cealaltă bunică. A acceptat cu greu această situație, pentru că ținea foarte mult la bătrână.

„Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost tu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita…de astazi esti un inger! 🙏🏼😢”, a scris Vlad, profund îndurerat.