Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio, în urmă cu mai bine de patru luni. Vedetele au pus stop unei relații care dura de aproape nouă ani, chiar dacă au suferit enorm amândoi în urma deciziei pe care au luat-o de comun acord. Actrița a povestit, la un moment dat, că avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a depăși acele momente grele din viața ei, dar nici fostului său partener de viață nu i-a fost prea ușor.
Spre deosebire de ea, artistul a fost sincer cu fanii ei încă de la început și le-a vorbit despre cum i-a fost după ce i-a spus adio iubirii vieții lui. Nici acum nu se știe clar motivul pentru care au pus punct, dar cert este că niciunuia dintre ei nu i-a fost bine. Vlad Gherman a avut, după separarea de fosta lui iubită, o perioadă foarte ciudată despre care nu poate discuta atât de ușor. El a recunoscut că a început să consume foarte mult alcool și fuma chiar și un pachet de țigări la zi, pentru că stătea împreună cu sora sa care este fumătoare.

. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a povestit Vlad Gherman.

Vlad Gherman, dezvăluiri dureroase la mai bine de șase luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu: "Fumam aproape un pachet pe zi"

”Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată”

Se pare că și el a avut nevoie de ajutorul unui psiholog, pentru a înțelege această schimbare din viața lui și pentru a-i putea face față. Ușor, ușor a început să își revină, dar nu a reușit și să renunțe definitiv la alcool sau la țigări. A simțit pe pielea lui ce înseamnă să faci toate aceste lucruri și nu este mândru de felul cum a procedat, dar nu mai poate schimba absolut nimic.

Cu toate acestea, Vlad Gherman a reușit să iasă rapid din această situație cu ajutorul unui ajutor de specialitate. Lucrurile s-au redresat acum, iar actorul privește cu părere de rău că a trecut prin aceste lucruri și a apelat la alcool și țigări într-o perioadă grea din viața lui.

”Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea.”, a mai povestit el.