În ziua în care a împlinit 50 de ani, Elena Udrea a avut parte de o surpriză neașteptată.

Partenerul ei, Adrian Alexandrov, și fiica lor, Eva, s-au prezentat la penitenciarul Târgșor pentru a-i fi alături în această zi specială. Cu toate că Elena ar fi dorit să petreacă ziua alături de cei dragi acasă, autoritățile nu au permis acest lucru.

Elena Udrea a dorit să petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu familia

Cu o săptămână înainte de ziua ei de naștere, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au pus la cale o vizită la penitenciar în această perioadă festivă. Cu toate că și-ar fi dorit să petreacă Crăciunul și Revelionul acasă alături de fiica lor, Eva, și de Adrian, instanța a decis că nu va putea părăsi închisoarea în aceste zile.

Adrian Alexandrov și Eva au programat să ajungă la penitenciar în aceeași zi în care Elena împlinea 50 de ani. Cu toate acestea, autoritățile i-au interzis să aibă o a doua vizită în această săptămână, deoarece era zi de Crăciun. Cu toate acestea, aceștia au reușit să aducă puțină bucurie în ziua aniversară a Elenei, cântându-i „La mulți ani” și petrecând timp împreună.

Vizită surpriză pentru Elena Udrea! Cine a vizitat-o la penitenciarul Târgșor în ziua în care a împlinit 50 de ani
social media

Chiar dacă nu au avut voie să aducă cadouri, Adrian Alexandrov și Eva au fost cadoul cel mai prețios pentru Elena Udrea. Timpul petrecut împreună a fost un dar neprețuit pentru fosta politiciană, care se află în regim deschis în penitenciar de un an și jumătate. Elena Udrea nu a primit nici măcar 24 de ore de permisie acasă în ultimul an, deși legea prevede că are dreptul la 30 de zile de permisie pe an.

Adrian Alexandrov a povestit că încearcă să suplinească rolul de mamă pentru Eva, însă obținerea și menținerea unei relații apropiate între mama și fiica sa devine tot mai dificilă. Fiind departe de casă și de familie de atâta timp, Elena Udrea are dificultăți în a-și menține legătura cu Eva și a juca rolul de mamă, care este atât de important pentru copil.