Viviana Sposub îl va face pe George Burcea tată? Frumoasa prezentatoare TV a făcut niște mărturisiri care i-au lăsat cu gura căscată pe fanii acesteia. Urmează sau nu să devină mămică?

Viviana Sposub a stârnit iar controverse în rândul fanilor. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta a făcut o serie de mărtursiri bombă legate de o presupusă sarcină. Apariția frumoasei prezentatoare nu a putut trece neobservată, mai ales că a lăsat foarte multe semne de întrebare în urma ei.

Viviana Sposub urmează să devină mămică?

În cadrul unei emisuni TV, Viviana Sposub i-a oferit complimente lui Beatrice Olaru spunându-i că arată foarte bine chiar dacă este mămică și a trecut printr-o sarcină. Mai mult decât atât, Viviana a fost interesată să afle trucurile și secretele pe care le-a folosit pentru a avea un trup de invidiat în cazul în care îi va călca pe urme și va deveni și ea mămică.

Viviana Sposub s-a arătat destul de interesată să afle cum a reușit Beatrice Olaru să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii, obținând din nou silueta de vis cu care ne-a obișnuit încă din primul moment în care a intrat în atenția telespectatorilor.

Viviana Sposub și George Burcea urmează să devină părinți? ”Trebuie să înveți cum e cu căruciorul”

Viviana Sposub pare destul de dornică să îl facă tată pe George Burcea. Mai mult decât atât, ideea de a deveni mamă tânără nu o sperie absolut deloc. Nu se știe încă dacă cei doi ne pregătesc o surpriză în viitorul apropiat și dacă aceștia vor deveni părinți, însă fanii celor doi au intrat destul de serios la bănuieli în urma mărturisirilor controversate ale frumoasei prezentatoare TV.

„Îți stă bine, Viviana”, „Vivi, trebuie să înveți cum e cu căruciorul. La training cu tine”, i-au transmis aceștia Vivianei Sposub.

Ce-i drept, ulterior declarațiilor sale, fanii vedetei nu s-au putut abține și au bombardat-o pe aceasta cu mesaje în mediul online referitoare la o posibilă sarcină. Pentru moment, nu este nimic concret, așa că nu ne rămâne decât să rămânem cu ochii pe cei doi îndrăgostiți.