George Burcea o susține pe iubita lui în tot ceea ce face, iar mai nou, o vizitează și pe platoul de filmare.

Viviana Sposub a ajuns în punctul în care a visat mereu să fie. Vedeta a muncit din greu, iar drumul ei spre succes a avut destul de multe obstacole. În prezent, aceasta poate spune că este implinită pe toate planurile. Șatena are un iubit care îi este mereu aproape și care i-a dat aripi să țintească mereu sus. 

Viviana Sposub poate spune că este una dintre cele mai „câștigate” concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a pierdut marele premiu al emisiunii la o diferență infimă față de adversara ei, Ruxi. Încă din timpul competiției, cei de la Kanal D au observat că Viviana promite multe și că este făcută pentru micul ecran. Astfel, la începutul anului, iubita lui George Burcea a dat startul celui mai ambițios proiect.

Viviana face echipă cu Bursucu și cu George Tănase și prezintă emisiunea matinală „Dimineața cu noi”. Formatul este unul foarte dinamic și pare că i se potrivește de minune Vivianei. Zeci de invitați au trecut până acum pragul emisiunii, iar vedeta a dat dovadă de profesionalism cu toți. Totuși, un singur invitat i-a ridicat „probleme”.

Viviana Sposub și George Burcea, replici interzise la TV. Cum au comis-o cei doi chiar în timpul emisiunii „Dimineața cu noi”
Instagram

Viviana Sposub simte că George Burcea este sufletul ei pereche

La un moment dat, George Burcea a ajuns în platoul emisiunii, iar Viviana s-a simțit că acasă. Șatena a discutat liber cu partenerul ei și totul a venit spontan. La un moment dat, cei doi au folosit cuvinte ale căror conotație a fost percepută greșită. Atunci, a intervenit Bursucu imediat, iar cuplu și-a dat seama ce gafă era pe cale de a comite.

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai fericiți ca niciodată, iar relația lor merge ca pe roate. Cei doi locuiesc de ceva timp împreună, iar apropiații lor de abia așteaptă să facă pasul cel mare. Niciunul dintre ei nu se grăbește să se căsătorească, mai ales că nu cred în puterea unui simplu act.

@viviana.sposub @georgeburceaofficial ♬ sunet original – viviana.sposub

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.