La numai 23 de ani, Viviana Sposub se bucură deja de succesul celebrității, aflându-se în lumina reflectoarelor, așa cum și-a dorit de mică. Pentru visul său, aceasta, încă de pe atunci a început să se pregătească, însă recunoaște că pentru a reuși să ajungă în acest punct și sacrificiile au fost mari.

O dată cu participarea la emisiunea „Ferma”, difuzată pe ProTV, asistenta de la „Vorbește lumea” a devenit și mai cunoscută publicului din fața micilor ecrane. Cu această ocazie, oamenii au putut descoperii și alte atuuri ale Vivianei, dintr-o postură total diferită decât cea de asistentă TV.

Înainte de aceste două proiecte, însă, Viviana Sposub a făcut parte din trustul Intact, fiind prezentatoare meteo în cadrul Observator. Dar ca să ajungă să obțină un loc de muncă în televiziune, aceasta a avut un drum cu sacrificii de parcurs.

După cum ea însăși a declarat, întotdeauna în sufletul și mintea sa era acest gând: de a fi într-o zi la televizor. Iar pentru acest lucru s-a pregătit încă din copilărie, participând la toate spectacolele și evenimentele de care auzea, cântând sau prezentând.

Cum a reușit Viviana să intre în lumea televiziunii și cum a fost mutarea în București pentru ea

Cu mutarea în capitală, situația s-a schimbat totuși, dar nu definitiv căci, după primul an de facultate, an în care s-a concentrat exclusiv pe studii și nu a mai făcut nimic pentru pasiunea sa, în al doilea an a decis să-și asculte inima. Astfel, a urmat cursuri în televiziune, s-a perfecționat și, cu prima ocazie ivită, a început cariera în televiziune.

Viviana Sposub, sacrificii imense pentru a junge în televiziune! Ce a fost nevoită să facă vedeta

La început, spune ea, plângea zilnic după ce s-a mutat, căci nu avea pe nimeni în București, iar la fiecare sfârșit de săptămână fugea acasă, la Botoșani. Cu toate că era nevoită să parcurgă un drum de opt-nouă ore cu trenul, tot ce conta era să-și vadă prietenii, familia și iubitul de pe atunci. Singura sa bucurie fiind aceasta: reîntâlnirea cu cei dragi. Abia apoi întreaga-i viață s-a mutat în capitală, cunoscând oameni și implicându-se în diverse proiecte.

Deși nu a fost ușor, mărturisește Viviana, încet-încet a reușit să ajungă unde și-a dorit și acum nu-și mai vede locul în altă parte.