Încă de când a intrat în arena stilului, Viviana Sposub a creat un val de reacții. Șatena a fost de multe ori la cuțite cu adversara ei, Ruxi și nu numai. Acum, după săptămâni bune de competiție, Viviana a găsit momentul perfect pentru a spune tot ce are pe suflet. Cum adevărul în glumă se spune, Viviana a ales ca în gala „Candyland” să vină cu un roast și să nu ierte pe nimeni.

Momentul pe care l-a pregătit Viviana Sposub pentru gala „Candyland” nu a fost deloc unul „dulce”. Iubita lui George Burcea i-a atacat cu replici dure pe jurați, pe concurente și nu a iertat-o nici pe Andreea Bălan. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cele două sunt la cuțite. Mai mult, Andreea Bălan ar fi dat-o în judecată pe Viviana pentru că s-a afișat alături de fetițele ei. Viviana Sposub a recunoscut că mereu a fost privită ca fiind oaia negră în situația dintre Andreea Bălan și George Burcea. Sătulă să fie mereu pusă la colț, frumoasa brunetă a luat atitudine. Mai în glumă, mai în serios, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a pregătit un roast mai acid ca niciodată și a avut câteva replici și la adresa Andreei Bălan.

Viviana Sposub, săgeți discrete la adresa Andreei Bălan

Viviana Sposub a fost destul de „răuță” aseara cu toți cei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și nu numai. Concurenta a decis să iasă din tipare și a pregătit un moment diferit pentru gala „Candyland”. Iubita lui George Burcea și-a propus să-i anime pe toți cu un roast, dar reacțiile nu au fost deloc cele așteptate. Concurentele nu s-au arătat prea încântate de replicile Vivianei, jurații nici atât, iar comentariile din online nu au fost deloc pozitive.

„Știm cu toții că tema acestei gale este <<Candyland>>, dar ceea ce nu știți voi este că mie îmi place ciocolata amăruie. Acesta este momentul perfect pentru ceva cu mai puțin zahăr. Este ocazia perfectă pentru roast-ul <<Bravo, ai stil!>>. <<Bravo, ai stil!>> este o emisiune despre stil, în care concurentele au voie să aibă stiliști; deci, probabil, emisiunea asta s-ar numi, mai degrabă, <<Bravo, ai stilist!>>. Emisiunea, știm cu toții, durează 2 ore. 20% content despre ținută și 80% ceartă-ntre muieri. Sunt sigură că daca s-ar scoate la montaj toate certurile, am mai rămâne cu o emisiune care ar dura fix cât durează știrile din sport.”, a început roast-ul Viviana Sposub.

Viviana Sposub, roast acid la adresa Andreei Bălan. „Copiii partenerului meu sunt frumoși. Seamănă cu el, Slavă Cerului!”
Kanal D

Concurentele au fost primele victimele ale roast-ului

Viviana Sposub și-a început roast-ul cu replici la adresa adversarelor sale. Șatena a avut câte ceva de spus despre fiecare, în special despre Ruxi. Fanii știu că cele două nu sunt în cele mai bune relații, iar tensiunile din ele sunt destul de vechi.

Să începem cu dragile mele colege! Carmen Negoiță! A, am și uitat! Ea cât de repede a venit, atât de repede a și plecat. Anda Adam! Am putea spune despre ea că este singura celebritate din acest concurs. Asta dacă nu o punem la socoteală pe Sensy. Raluca Dumitru este proaspăt venită din junglă. Dacă îi spui ceva, sare la gâtul tău ca o leoaică. Și tot ca o leoaică își protejează puiul. La Mădălina Pamfile mă refeream. Că tot veni vorba de Mădălina… Mădălina este o fată frumoasă, are o familie frumoasă și a venit în concursul ăsta DECÂT să-l câștige. Acest Benjamin Button de România! Mă între ce părere o avea Loredana Groza despre asta. Acum ajungem la această mare scriitoare a poporului român: Ruxi! A scris aproape două cărți, dar vocabularul ei constă în <<nu mă sparge>>,  <<să moară Franța!>>, <<să moară Gibilan>>și, mai nou, <<să moară Viviana Sposub>>. 

Viviana Sposub nu s-a abținut și a făcut referire și la ea și la situația în care se află cu George Burcea.

„Acum, să zic și ceva despre mine. Eu sunt Viviana Sposub, alias <<spărgătoarea de case>>. Așa că, fetelor, dacă divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile! Vin peste voi și vi-l fur! Să știti că am cunoscut copiii partenerului meu. Sunt foarte frumoși. Seamănă cu el, Slavă Cerului! De mică m-am visat mireasă, iar de un an și trei luni, Burcea îmi tot zice că ma ia de mireasă. Și tot de un an și trei luni eu aștept… să divorțeze.”, a spus Viviana Sposub în roast-ul ei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”