Scandalul dintre Andreea Bălan, fostul ei soț și Viviana Sposub continuă. Deși Andreea Bălan i-a explicat clar că nu vrea să își mai implice iubita în viața fetițelor sale, acesta nu a ascultat-o. Din contră, a publicat poze cu fetițele și Viviana pe Instagram.

Se pare că atunci când George Burcea și-a sunat fiicele, Clara, fata cea mică, l-ar fi întrebat de Viviana Sposub. Aceasta ar fi supus că își dorește să o vadă pe tânără. Atunci, Viviana a luat telefonul și a vorbit puțin cu cea mică, fapt ce ar fi înfuriat-o pe Andreea Bălan. Aceasta a intervenit în discuție și ar fi închis.

Cum a fotografiat-o George Burcea pe Viviana alături de fiicele lui

Vivianei i s-ar fi interzis de către Andreea Bălan să mai petreacă timp cu fetele ei. Aceasta a declarat destul de clar că timpul pe care i-l acordă fostului soț cu cele mici ar trebui să fie petrecut doar de ei 3.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.”, a declarat Andreea Bălan acum puțin timp.

Cu toate acestea, Viviana a trecut peste cuvântul mamei lor. Aceasta i-a însoțit pe George și fetițele afară de mai multe ori.

Viviana Sposub nu ține cont de amenințările Andreei Bălan. Cum a fotografiat-o George Burcea, alături de fiicele lui. FOTO
Instagram
Viviana Sposub nu ține cont de amenințările Andreei Bălan. Cum a fotografiat-o George Burcea, alături de fiicele lui. FOTO
Instagram