Zilele trecute, mai exact în ediția de sâmbătă a emisiunii Bravo, ai stil, Olga Verbițchi a fost descalificată. Vedeta a întârziat la filmări mai mult decât ar fi trebuit, iar organizatorii au decis să o penalizeze, deși colegele sale au cerut să i se mai dea o șansă.

Viviana Sposub a început cu stângul

Ei bine, moldoveanca a fost înlocuită de către Viviana Sposub, cea care a pășit în platoul emisiunii cu mari emoții, dar pregătită să câștige. Partenera de viață a lui George Burcea a urmărit emisiunea sezoanele trecute, dar nu și-a imaginat vreodată că va ajunge să facă parte din ea.

Apariția sa nu le-a dat pe spate pe colegele sale, care nu au fost bucuroase să o vadă. Una dintre cele care a și avut ceva de comentat a fost chiar Ruxi, cea care i-a fost prietenă Vivianei Sposub și pe care era clar că, acum, nu o mai are la inimă și căreia sigur îi va face zile negre în cadrul emisiunii.

„De abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu.

Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni”, a declarat Viviana Sposub.