Viviana Sposub și George Burcea au fost loviți de săgeata lui Cupidon fix când nu se așteaptau. Cei doi s-au cunoscut la „Ferma”. Chimia a fost atât de mare între ei, încât au decis să formeze un cuplu. De-a lungul relației, îndrăgostiții s-au lovit de multe bariere, dar au depășit orice obstacol doar împreună.

Viviana nu a trecut pragul de 30 de ani, dar este foarte matură în relația cu iubitul ei. Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că alături de George Burcea a  învățat foarte multe. Vedeta nu a negat că există și momente tensionate, mai ales că George trecea printr-un divorț atunci când s-au cunoscut.

Viviana Sposub, o iubită pusă pe scandal?!

Viviana Sposub a fost protagonista unui episod destul de aprins cu Andreea Bălan, fosta soție a lui George. Bruneta a și glumit pe tema asta într-o gală de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Și, totuși, nu legăturile trecutului sunt vinovate pentru certurile din relația lor. Fosta prezentatoare de la meteo a recunoscut că, de cele mai multe ori, se ceartă cu iubitul ei din nimicuri.

„Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile. Tocmai de aceea le și uităm repede.”, a declarat Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Viviana Sposub, mai sinceră ca niciodată. Care sunt motivele pentru care se ceartă cel mai des cu George Burcea
Viva

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut, în nenumărate rânduri, că George este sufletul ei pereche. Actorul, la rândul lui, a spus că are de gând să o ceară de soție pe Viviana. Din declarațiile lui George a reieșit că nu și-ar mai dori, neapărat, un eveniment fastuos.

„Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi.”, a mai declarat Viviana Sposub pentru aceeași sursă.