Viviana Sposub, potrivit contextului în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus, este nevoită să stea în carantină acasă. Însă aceasta nu stă degeaba, ci muncește din prorpia locuință. Frumoasa prezentatoare de meteo prezintă vremea din sufragerie.

Reclamă

În cadrul unui interviu, Viviana dezvăluie cum își petrece o zi din carantină.

”Eu sunt o persoană foarte optimistă și din acest motiv pot fi de multe ori nerealistă. Astfel că ideea unui scenariu atât de tragic mă făcea mereu să exclam: “N-are cum să se întâmple așa ceva!”. Tocmai din acest motiv, toată situația m-a luat pe nepregătite. Simt, de multe ori, că suntem toți niște personaje într-un film apocaliptic și aștept din clipă în clipă să se încheie. Tocmai firea mea optimistă mă face să nu îmi pierd speranța și să cred cu tărie că într-un final: “Totul va fi bine!”, a mărturiit vedeta.

Se pare că izolarea nu o împiedică pe Viviana să-și ducă la bun sfârșit toate sarcinile pe care le avea și înainte de măsurile impuse de autorități în plan profesional.

”Încerc să am o viață la fel de activă ca înainte. Mă trezesc la 8 fix în fiecare dimineață, gătesc micul dejun, iar apoi mă pregătesc pentru emisiune. După ce închei transmisiunea live, gătesc din nou (lucru pe care nu prea îl făceam înainte de carantină), fac ordine în casă, mă joc cu pisicuța mea, Bella, citesc, vizionez filme. Online-ul a devenit pentru noi toți un loc de evadare în această perioadă. Așa că petrec destul de mult timp și pe rețelele sociale. Vorbesc cu prieteni, cu urmăritori, împărtășesc anumite păreri sau postez conținut menit să aducă zâmbete în situația de față. Încerc să fac și sport. Nu-mi iese de fiecare dată, dar chit că nu mă antrenez ca la carte, tot mă mișc de colo până colo prin casă.”, a mai declarat aceasta într-un interviu pentru Click.