Marea finală a emisiunii ,,Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de final și se pare că participantele sunt determinate să lupte pentru marele premiu și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Recent, Viviana Sposub a fost criticată de colegele de platou care o acuză pe aceasta că se victimizează pentru a atrage cât mai multe voturi. 

Ce spun celelalte participante despre iubita lui George Burcea

Marea finală este aproape, așa că participantele de la ,,Bravo, ai stil! Celebrieties” își exprimă părerile despre colegele de platou. Recent, Viviana Sposub a fost ținta colegelor de platou, care o acuză că are anumite strategii deloc potrivite pentru a câștiga voturile publicului.

Iubita lui George Burcea se bucură de aprecierea fanilor, dar și mai ales de susținerea acestora, concretizată în voturi. Acest lucru nu este văzut cu ochi buni de celelalte participante, care visează la marele premiu și la titlul de cea mai stilată femeie din România.

,,Am văzut că se preferă sau se votează anumite persoane”, a spus Raluca Dumitru.

Concurenta face referire la faptul că Viviana Sposub este una dintre cele mai iubite participante și că reușește să câștige inima publicului prin victimizare. Raluca Dumitru nu este singura care are această părere. Amna, Ruxi și Adina Halas sunt de părere că iubita lui George Burcea apelează la victimizare pentru a câștiga voturi.

,,E foarte demoralizant, foarte demoralizant. Nu doresc nimănui să fie în pielea mea”, a precizat Amna în culise.

,, Oamenii empatizează, clar, cu alți oameni aflați în dificultate”, precizează Adina Halas.

,,Dă bine să te victimizezi, să fii fetiță drăguță”, este remarca făcută de Ruxi.

social media

Competiția se apropie de final și doar una va reuși să convingă jurații, dar și publicul că merită marele premiu. În concurs, au mai rămas șase concurente. Acestea sunt Adina Halas, Amna, Bella Santiago, Raluca Dumitru, Ruxi și Viviana Sposub. Înainte de a ajunge la votul publicului, concurentele vor trebuie să treacă de semifinală, ediție în care se anunță o luptă destul de strânsă între participante.