Viviana Sposub este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care are toate șansele să ajungă, dar și să câștige marea finală. Deși a intrat mult mai târziu în competiție, Viviana a demonstrat că este un adversar de temut. Vedeta a ascultat sfaturile juraților, iar rezultatele nu au încetat să apară. 

„Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie cu pași repezi de marea finală. Concurentele luptă cu toate armele pentru a-și garanta un loc în ultima ediție din acest sezon. Printre ele se află și Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea este sigură că va ajunge în bătălia finală pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Viviana Sposub a început să își mobilizeze fanii mai mult ca niciodată. Ca în fiecare an, decizia finală aparține publicului, așa că vedeta speră că se poate baza pe comunitatea ei. Tot fanii sunt cei care o susțin pe Viviana să urmeze o carieră în industria muzicală.

Fosta prezentatoare de la meteo a pus în scenă momente unice în fiecare gală de „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații, colegele ei, dar și cei de acasă nu au putut să nu remarce faptul că aceasta cântă foarte bine. Viviana Sposub a interpretat câteva piese de-a lungul competiției, toate live, unele chiar cu taraf.

Viviana Sposub aproape că a bătut palma cu Dan Bursuc

În gala „Gipsy”, Viviana a fost însoțită de band-ul lui Dan Bursuc. Producătorul a remarcat-o pe iubita lui George și se pare că i-a compus deja o piesă. Detaliile au fost date chiar de către concurentă, în momentul în care a fost întrebată de care de gând să facă după „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„După acest proiect, îmi doresc să continui în televiziune. Dar am descoperit că publicului i-a plăcut mult momentele în care am cântat. Am avut discuţii cu domnul Dan Bursuc, sper să se concretizeze. El m-a ajutat şi în emisiunea cu cântăreţi. E posibil să scoatem o piesă, a compus ceva pentru mine. E în zona muzicii populare. Dar mă opresc aici.”, a declarat Viviana Sposub la „Teo Show”.