Viviana Sposub și George Burcea s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii  „Ferma”, iar de 2 ani formează un cuplu solid.

Cei doi au trecut și prin foarte multe situații dificile, dar și-au rezolvat problemele și nu au ajuns niciodată la despărțire, așa cum s-a spus. Fosta vedetă de la PRO TV a vorbit despre relația ei și despre nunta cu actorul Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea au trecut prin foarte multe situații dificile

Cei doi amorezi se bucură în prezent de o relație sănătoasă. Deși au trecut prin foarte multe încercări de-a lungul relației lor, Viviana și George au reușit să depășească toate obstacolele împreună și să formeze astăzi, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

„Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine.

Sursa: Social Media

Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă. La urma-urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează. Contează ce este între noi”, a declarat Viviana Sposub pentru Ego.ro.

Fosta concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că datorită tuturor încercărilor grele din cuplu, asta i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți să îi unească și mai mult.

„Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru, pentru că suntem prea frumoși împreună.

Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Ferma”.

Viviana Sposub nu se gândește la nuntă

Deși sunt împreună de 2 ani, Viviana nu se gândește la nuntă, însă recunoaște că se vede mireasă și așteaptă acest moment.

Sursa: Social Media

„Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă.

Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, declară iubita lui George Burcea.