Viviana Sposub și-a ținut viața departe de camele de filmat atât de mult cât a putut, dar la un moment dat nu a mai rezistat și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa.  Se pare că frumoasa vedetă a fost la un pas de moarte, după ce a făcut un accident grav și a reușit cu greu să își găsească cuvintele, pentru a vorbi despre ziua care i-a schimbat viața.

Viviana Sposub, declarații despre accidentul în care a fost implicată

Șatena a suferit un accident, la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Este vorba de un accident cu ATV-ul care i-a schimbat total gândirea, la vremea aceea. A stat o perioadă bună de timp la pat, deoarece nu putea să meargă, iar corpul și fața îi erau pline de răni. Atunci, Viviana Sposub a realizat că totul este trecător, inclusiv frumusețea exterioară de care ea se bucură din plin.

„A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine. După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări.” a declarat Viviana Sposub.