Reclamă
Reclamă

Două persoane au fost ucise în New Jersey duminică , când o mașina pe care o conducea una dintre persoane a deraiat de pe traseu și a lovit o parte a unei clădiri comerciale, au spus anchetatorii.

Mașina sport, un convertibil Porsche Boxster din 2010, circula cu „o viteză mare de viteză” când șoferul a pierdut controlul, a lovit o mediană centrală și a un terasament care a trimis-o drept în clădire, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Râului Toms, Jillian Messina, pentru știrile localității.

Victimele au fost identificate mai târziu drept Braden DeMartin, în vârstă de 22 de ani, din Toms River și pasagerul său, Daniel Foley, în vârstă de 23 de ani, tot din Toms River, a declarat departamentul într-un comunicat de presă. Ambele au fost pronunțate moarte la fața locului. Accidentul s-a desfășurat în jurul orei 6:30 a.m.

Vincent Pedalino a declarat pentru NJ.com: „clădirea, care adăpostea un birou imobiliar și alte câteva afaceri, era neocupată la acea vreme.” Pot fi observate semne de alunecare care se întind pe patru benzi de circulație în direcția clădirii. Porsche părea să găsească un gol în clădirea de cărămidă, conform imaginilor postate de știrile locale.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro