Un copac s-a prăbușit peste o mașină în Caraș-Severin. Un adolescent de 14 ani a decedat în urma impactului

Viscolul și ninsorile au pus stăpânire din nou peste România. Rafalele de vânt au făcut și prima victimă: un adolescent în vârstă de doar 14 ani. Un copac s-a prăbușit peste mașina cu care băiatul și părinții săi se deplasau pe un drum public.

Au fost clipe de groază pe un drum județean din Caraș-Severin. Un copac a fost răpus de viscol și s-a prăbușit peste o mașină care circula regulamentar. Vehiculul se deplasa dinspre Văliug în direcția Reșița, pe DJ 582. Dar nu a mai ajuns la destinație. Când a trecut prin zona Minda, a fost distrus complet de un pom.

În mașină se aflau 4 persoane. Șoferul, un bărbat de 43 de ani, nu a putut să facă nimic ca să evite impactul. Toți pasagerii au rămas blocați până la intervenția echipajelor de urgență.

Cea mai gravă a fost situația unui minor, în vârstă de 14 ani. Pentru scoaterea copilului aflat în stop cardio-respirator, dintre fiarele contorsionate ale mașinii, a fost necesară intervenția echipei de la Descarcerare.

Din imaginile surprinse de la fața locului, se vede cum mașina a fost pur și simplu distrusă.

Copilul a decedat la spital. Părinții săi sunt în stare gravă

După ce a fost eliberat dintre crengi și fiare, adolescentul a fost transportat de urgență la spital. Medicii de pe ambulanță au transmis că acesta era în stare de inconștiență în momentul în care l-au preluat.

La câteva ore după ce a ajuns în grija doctorilor, copilul și-a dat ultima suflare. În ciuda eforturilor personalului medical, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Nici părinții săi nu sunt în stare mai bună. Șoferul și soția sa au fost și ei grav răniți în urma impactului. Aceștia au supraviețuit, însă sunt internați la spital și sub supravegherea medicilor. Cei doi sunt în stare de șoc și au suferit și atacuri de panică.

Familia aflată în mașina peste care s-a prăbușit copacul se întorcea de la schi, din Semenic, și se întorcea acasă, la Timișoara.

Polițiștii fac cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. Ipoteza lor principală este că de vină pentru tragedie ar fi condițiile meteorologice.

Vestul țării este afectat în acest sfârșit de săptămână de viscol și ninsori puternice. În tot județul, echipajele de urgență au intervenit, după ce mai mulți arbori s-au prăbușit din cauza vântului.

Share.