Iată cine este femeia cu care are o relație și de ce au amânat atât să facă pasul cel mare până acum.

Pe Virgil Ianțu cei mai mulți îl știu datorită emisiunilor de succes pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Pe plan personal, prezentatorul TV este foarte discret și nu prea dă detalii din viața de familie. A făcut însă o excepție și a mărturisit că plănuiește să se însoare, după mai bine de două decenii de relație.

Deși la televizor pare întotdeauna dur și serios, Virgil Ianțu este un familist convins și nu ezită să le declare dragostea fiicei și partenerei lui. Extrem de discret când vine vorba despre viața personală, prezentatorul vorbește rar despre familia sa, însă are planuri mărețe. Puțini știu, de exemplu, că Virgil Ianțu iubește aceeași femeie de mai bine de 20 de ani, însă nu s-au căsătorit nici până în ziua de astăzi.

Cei doi au împreună o fiică adolescentă, una extrem de frumoasă, și au de gând să facă și pasul către altar în curând. Virgil Ianțu a „dat din casă” în podcast-ul „Acasă la Măruță” și a mărturisit că vrea să facă și nunta cu femeia care îi este alături de atâta timp și care l-a făcut tată.

Ianțu a spus, mai în glumă, mai în serios, că ar putea aștepta până când se va căsători fiica lor, Iasmina, și să facă nunțile în același timp.

Cererea în căsătorie a fost deja acceptată

„E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut-o de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele.”, i-a mărturisit Virgil Ianțu lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul TV

Sursa: Social Media

a povestit că momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant și s-a întâmplat în urmă cu mulți ani. Mai exact, în ziua în care s-a născut fiica lor, Iasmina.

Deși proaspăta mămică a spus „Da” fără să stea pe gânduri, nu au avut timp să facă și nunta. Se gândesc însă să organizeze petrecerea cândva anul acesta sau la anul.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.