Virgil Ianțu este un tată mândru. Fiica sa, Jasmina, a implinit 15 ani si s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Fata este extraordinar de frumoasă și ar putea, cu usurinta, sa lucreze în lumea modei. Inalta și cu o infatisare angelica, Jasmina este mereu apreciata de fanii tatalui sau. Ianțu nu se fereste sa publice poze cu tanara pe retelele de socializare, semn ca intre ei este o relatie cum nu se poate mai buna.

Reclamă

Dacă Roxana, partenera lui Virgil Ianțu, este o persoana discreta și nu vrea sa apara in fata camerelor, Jasmina pare sa ii semene tatalui sau. Tanara iubeste lumina refletoarelor. Apare adesea in fotografii superbe alaturi de tatal ei pe retelele de socializare. O adevarata domnisoara, de acum, Jasmina ar putea cu usurinta sa treaca drept model. Fata a mostenit trasaturile superbe ale mamei sale si este o adevarata incantare. Ianțu se mândrește și se afiseaza cu ea de fiecare data cand are ocazia.

Reclamă

Ce cariera vrea sa urmeze fiica lui Virgil Ianțu?

Chiar daca are numai 15 ani, tanara Jasmina stie ce vrea sa faca in viitor. Fata cocheteaza cu arta si este din ce in ce mai atrasa de aceasta lume. Potrivit unor declaratii mai vechi, fiica lui Virgil Ianțu si-ar dori sa fie model sau designer vestimentar. Îi place si sa cante, dar ii este rusine sa faca acest lucru in public. Si televiziunea este un domeniu care o atrage pe tanara, insa spune ca nu crede ca i s-ar potrivi lumina reflectoarelor. Ce mai, Virgil Ianțu are o fiica extrem de hotarata, cu care se intelege si extrem de bine.

„Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez”, a declarat Jasmina pentru VIVA!.