Petrecerile de anunțare a sexului bebelușului este o modă în SUA pe care din ce în ce mai mulți români au preluat-o în ultima perioadă, devenind chiar din ce în ce mai populară la noi în țară. În cadrul acestor ceremonii, părinții sunt ținuți în suspans, tocmai pentru a afla vestea într-un cadru festiv. Viitoarele mămici sunt cele care vor să dea savoare acestui eveniment și, din acest motiv, nu doresc să afle informația direct de la medic.

În lumea modernă, sexul bebelușului nu mai este comunicat, ci dezvăluit. Chiar părinții pot fi surprinși. Este suficient ca medicul ginecolog să informeze o rudă a viitorilor părinți cu privire la sexul copilului și aceasta se va ocupa cu organizarea unei petreceri spectaculoase cu fum colorat și confetti.

Ce înseamnă baby surprise party?

Nerăbdători să afle ce le-a adus barza, viitorii părinți organizează o petrecere în cinstea venirii pe lume a bebelușului lor. Scopul petrecerii este de a afla sexul copilului. Se alege un pachet de baloane, conceput special pentru un asemenea eveniment pe care sunt inscripționate motivele „boy or girl”. Baloanele sunt umflate cu heliu și conțin fum colorat, roz sau albastru, după caz. În momentul în care balonul va fi înțepat, fumul eliberat din fumigene, roz sau albastru, va indica sexul copilului. Dacă optați pentru această obține de a anunța sexul copilului, petrecere se organizează în aer liber.

Viralul zilei. Ce a pățit un cuplu, la petrecerea de dezvăluire a sexului copilului. Când a văzut ce culoare are fumul din artificii, viitoarea mămică a încremenit pe loc
social media

Recent, trendul de pe Internet care a creat amintiri foarte frumoase pentru multe perechi de viitori părinți, a avut un rezultat cu totul neașteptat pentru doi tineri. Ideea inițială a fost să afle sexul bebelușului, însă dezvăluirea a fost cu adevărat creativă…familia a fost și mai mult indusă în eroare.

Fum roz, albastru sau…negru?

Când balonul a fost spart, fumul colorat eliberat a fost negru. Când a văzut culoarea fumului, viitoarea mămică a rămas șocată, fără să mai schițeze ceva. Profitând de ocazie și, având în vedere circumstanțele, cei doi viitori părinți au realizat, ulterior, o fotografie extrem de amuzantă care a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.