Viorica din Clejani a răbufnit pe internet, după ce a primit multe cuvinte urâte din partea oamenilor. Totul a început de la scandalul în care fiica ei, Margherita, a fost implicată. De atunci, Margherita de la Clejani este pe primele pagini ale ziarelor.

Motivul pentru care vedeta a ajuns din atenția presei este provocarea unui accident. În urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise. Ulterior, olițiștii au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Se pare că odată ajunsă acolo au descoperit faptul că vedeta avea în corp heroină. Și de aici a pornit întreg scandalul.

Mama ei, Viorica din Clejani, nu a scăpat nici ea de cuvintele urâte pe care i le-au adresat fanii ei. Ea spune că a reacționat urât, pentru că este mamă și o doare. O doare  faptul că Marga este nevoită să treacă prin astfel de momente. Ea crede că este normalul felul în care a reacționat având în vedere că fiica ei este la mijloc. Mulți oameni de pe Facebook i-au adresat cuvinte grele, iar vedeta nu a mai suportat. După ce a citit toate comentariile răutăcioase venite din păartea lor, Viorica și-a spus și ea oful în mediul online.

Viorica din Clejani a răbufnit pe Facebook

„Frumoasă educație au primit de la părinți… Să omoare bietele animale… Trist!? Și totuși rămân uimită să văd că la acest caz, comentariile nu sunt atât de dure, față de cele pe care le primesc eu și familia mea, care nu am făcut niciun rău nimănui, deși acest copil a omorât un suflet. Noroc că nu sunt țigani…? Altfel aveau cele mai jignitoare comentarii. Nici măcar la criminalul de Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase precum primesc eu și copiii mei, zi de zi pe toate rețelele de socializare! Rușineee! De asta nu va mai înghite Dumnezeu!” a scris Viorica din Clejani, pe contul ei de Facebook.