Viorica de la Clejani a trecut în ultima lună prin clipe de coșmar, după ce s-a infectat cu COVID-19. Vedeta a crezut inițial că este vorba doar de o răceală și a apelat la ajutorul medicilor abia după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău.

Viorica de la Clejani a fost externată

Cântăreața a fost internată la Instititul Matei Bals din Capitală, iar de curând a fost externată. În timp ce se afla pe patul de spital, vedeta a primit pe rețelele sociale tot felul de mesaje prin intermediul cărora oamenii o acuzau că ar fi primit bani, pentru a minți pe toată lumea că are COVID-19.

”Am o fată care se ocupă de toate conturile mele și ea mi-a zis ce mesaje primeam. Câți bani ai luat îmi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, îmi spuneau că ești așa și pe dincolo, să ferească Dumnezeu. Mai ales pe cei care au și alte probleme de sănătate. Să nu mai vorbiți prost de doctori, fraților! Masca aia de care sunteți speriați e în ultima fază! Când a venit ăla de la ATI și mi-a zis: «Vioricuțo, trei săptămâni tu nu mai pleci de aici» Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut”, a povestit Viorica de la Clejani.

Vedetei nu i-a venit să creadă ce pot spune unii oameni și cum pot fi atât de răi, mai ales că situația este mult mai gravă decât mare. În plus, a tras un semnal de alarmă și i-a îndemnat pe oameni să ia lucrurile mult mai în serios. Soțul ei, Ioniță de la Clejani, s-a temut și el pentru viața partenerei sale de viață și a simțit că dacă nu o internează, ar putea să o piardă.

„De la sfârșitul lunii august, ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare. Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță, iar doctorul a tratat-o de pneumonie, după trei zile de la tratament se simțea și mai rău. Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară. Pneumonia de la Covid se tratează altfel. Cât am stat trei ore la intrare la «Matei Balș», am văzut cinci oameni morți transportați în saci. Mi-au zis, dacă o iau acasă, moare”, a declarat Ioniță de la Clejani.